AKTUELNO

Bio je iskren i ne krije simpatije.

Kada je kucnula ponoć Veliki šef je zadrugarima poslao pismo i rekao da je vreme da počne igra istine i da je ukućani učine što zanimljivijom, ali i da pre svega budu iskreni. Prva je igu započela Kristina Kockar koja je uputila pitanje Banetu Čolaku.

Foto: Printscreen Youtube

Većinu zadrugara je zanimalo u kakvim su odnosima Bane Čolak i pevačica Nena Petrović. Tu privilegiju je ovoga puta imala Kija koja je imala prednost da iz prve ruke sazna da li se između njih rodila ljubav i koliko je to se između njih ozbiljno.

Između mene i Nene trenutno stvarno nema ništa. Da simpatije postoje,postoje, da će ona biti potencijalna užička mlada, možda hoće, ali da smo imali nešto konkretno, stvarno nismo. Može svašta da se desi. Odgovara nam da blejimo zajedno. Meni treba malo duži period da bi krenuo nešto, ja se ne ljubio na veče - bio je iskren Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Bane je iskreno odgovorio i potom uputio pitanje Teodori Džehverović, da li su ona i Anđelo Ranković imali se*s u "Zadruzi, a potom isto pitanje postavio i Anđelu Rankoviću .

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: IZLETELO MU: Bane i Nena se zaneli, pa on otkrio da su IMALI S*KS U ZADRUZI! (VIDEO)

Kako je ova igra počela, šta se krije kao odgovor iza ovih pitanja, kao i kakve su reakcije ukućana pogledajte u sledećem video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Bane Čolak

#Kristina Kockar

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'